Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Назад

Наявність

Ціна

160 грн - 4570 грн

Шкільні рюкзаки та ранці для хлопчиків

Фільтри
Показані 1 - 36 із 443 пунктів
Показані 1 - 36 із 443 пунктів

Шкільні рюкзаки для хлопчиків

Школяр і рюкзак - це поєднання, яке залишається непорушним майже весь час, за винятком переходів на дистанційну форму навчання. Тож виносимо на обговорення важливе питання: який купити шкільний рюкзак для хлопчика, на які критерії звертати увагу, щоб вибрати виріб, який прослужить досить довго, сподобається дитині та відповідатиме всім ГОСТам, нормам та стандартам?

Як вибрати гарний шкільний рюкзак для хлопчика: критерії вибору

Консультанти магазину “Носоріг” склали чек-лист, на що реально важливо звертати увагу під час вибору. Використовуючи ці поради ви зможете легко вибрати та купити рюкзак для школи хлопчику в одному з магазинів або навіть замовити онлайн з доставкою на найближче відділення Нової пошти або кур'єрську доставку додому. Отже, які параметри мають значення?

Який купити шкільний рюкзак для хлопчика, орієнтуючись на ріст і вік дитини?

Лікарі-ортопеди радять, щоб загальна вага портфеля разом з книгами, зошитами та іншими речами не перевищувала допустимих норм:

  • — До 2 кг оптимально для учнів 1-2 класів;
  • — Загальну вагу в 3 кг можуть піднімати школярі віком 9-12 років;/li>
  • — До 5 кг допускається навантаження для підлітків 13-14 років;
  • — До 6 кг можуть носити школярі віком 15-16 років. 

Розмір шкільних портфелів для хлопчиків також має відповідати на зріст дитини. Асортимент сучасних моделей рюкзаків включає моделі з регульованими лямками, тому не намагайтеся знайти модель на виріст - це не тільки виглядає безглуздо, коли школяр повністю ховається за ранцем, і звідти видно лише ноги. Таке навантаження ще й шкодить хребту через усунення центру тяжкості, тому економія в даному випадку недоцільна. 

Як переконатися, що розмір рюкзака хлопчику до школи підібрано правильно?

Єдиний спосіб це примірка. Під час примірки завдання батьків - подивитися, чи дотримуються такі стандарти:

  • — Ширина виробу збігається або менше ширини плечей дитини;
  • — Нижня частина ранця не опускається нижче за пояс;
  • — Спинка портфеля щільно прилягає до спини, верхній край не провисає, а нижній не впирається у спину;
  • — Верхній край та плечі дитини знаходяться на однаковому рівні. 

Грубо кажучи, площа більшої сторони ранця має бути приблизно рівною площі спини. У такому випадку можна сказати, що розмір підходить. 

Ортопедична спинка 

Спинка рюкзака виконує відразу дві функції: допомагає підручникам та зошитам залишатися у вертикальному положенні і не падати на дно сумки, та забезпечує щільне прилягання ранця до спини дитини. На спину доводиться максимальне навантаження, тому задня стінка ранця зсередини має бути досить щільною, навіть твердою, а зовні оснащуватися м'якими накладками та валиком для поперечного упору. У такому разі навантаження розподіляється правильно.

Лямки рюкзака

Вибирайте модель із широкими, ущільненими м'якими лямками. Переконайтеся, що їх легко регулювати: підтягнути або відпустити залежно від об'єму верхнього одягу та росту. Широка (приблизно 4-5 см) м'яка лямка не врізається в плечі і навіть портфель носити легше.

Матеріал виробу

Погода буває різною, тому гарний портфель має бути вологостійким. Тоді ні в сніг, ні в дощ, ні в сльоту підручники не промокнуть. Оптимальне рішення: верх - з поліестеру, низ - із пластиковим або прогумованим днищем, а якщо є ще невеликі пластикові ніжки - можна не боятися, що дитина може поставити портфель на землю, і все це доведеться випрати. 

Кількість відділень та додаткових кишень

Мінімальний набір: 2 основних відділення для книг та зошитів, кишеня для ручок, олівців та іншої канцелярії, бічні кишені з високим бортиком на застібці або на резинці - для термоса або пляшки води та для корисних дрібниць: серветки, маска, антисептик. 

Більше кишень може бути – вибирайте такі моделі за бажанням. Коли відділень і кишень менше, весь вміст лежить гуртом, як у мішку, складно швидко знайти потрібний предмет.

Світловідбивні елементи

Якщо дитина ходить до школи в другу зміну або відвідує додаткові гуртки, які закінчуються пізно, наявність світловідбиваючих елементів на лямках і на корпусі рюкзака - обов'язково.

Діти порівняно невисокого зросту, і коли ввечері вони переходять дорогу або йдуть узбіччям, водіям їх важко помітити. Якщо ви вже встигли купити рюкзак у школу для хлопчика, але в ньому немає світловідбивачів, варто докупити їх окремо, вони продаються у відділі з канцелярією.

Які рюкзаки для хлопчиків зараз наймодніші: бренди, тренди, дизайн

Технічно вже знаєте, який купити шкільний рюкзак для хлопчика. Тепер доведеться згадати, що цей аксесуар буде з дитиною щодня, тому спливає ще один важливий критерій – рюкзак для хлопчика має йому просто подобатися!

Тому шкільний рюкзак для хлопчика найкраще вибирати разом з дитиною, тому що ще вчора ви були впевнені, що він обожнює динозаврів, але сьогодні йому вже подобається Minecraft і він впевнений, що хороша модель - це така, де є крипери, Стів, та ендер -Дракон. Так що завжди радьтеся з дитиною перед покупкою портфеля.

В асортименті магазину “Носоріг” є різні шкільні ранці для хлопчиків: нейтральні однотонні, з ілюстраціями у вигляді трансформерів, популярних героїв ігор та мультфільмів, футбольними м'ячами, тваринами, коміксами та ін. Великий вибір серед якісних варіантів - це саме те, що ви побачите в “Носороге”.

Що стосується брендів, шкільних рюкзаків для хлопчика, пропонуємо такі бренди, як:

  • — Kite (Німеччина). Компанія має як дитячі рюкзачки в садок, так і великі ранці для школи. Виробник наголошує на якості пошиття, матеріалів і фурнітури, використовує ортопедичні системи Ergo, Air Comfort та ін. 
  • — TopGal - чеський виробник ортопедичних рюкзаків, який намагається утримувати низькі ціни, зважаючи на якість та функціональність. 
  • — Tiger - той випадок, коли речі з Китаю є сертифікованими, якісними та безпечними. Матеріал вологостійкий, добре зберігає колір навіть при тривалій експлуатації, самі вироби легкі, мають чудове проектування каркасу, що робить їх зручними для дітей будь-якого віку. 

Крім цих виробників асортименти “Носорога” включає продукцію компаній Josef Otten и RAINBOW. 


Загалом у продажу знаходиться понад сотня різних моделей. Якщо вам подобається певне забарвлення або модель в каталозі, але в найближчому магазині її немає, замовте вибраний варіант у нашому інтернет-магазині, і ми доставимо ваше замовлення в будь-яке місто України.