Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Назад

Наявність

Ціна

19 грн - 4353 грн

Шкільні рюкзаки та ранці для дівчат

Фільтри
Показані 1 - 36 із 504 пунктів
Показані 1 - 36 із 504 пунктів

Шкільні рюкзаки для дівчаток

Готуй сани влітку, а шкільний рюкзак для дівчинки - раніше ніж настане шкільний ажіотаж перед першим вересня. Прикольний і стильний рюкзачок можна вибрати раніше, адже в розпал сезону перед батьками виникає і так досить значний список обов'язкових покупок, так що деякі речі можна купувати заздалегідь, і знизити навантаження на сімейний бюджет у жовтні-вересні. Розмір одягу, наприклад, вгадати наперед, буває складно. А купити шкільний рюкзак для дівчинки можна і він все ще буде актуальним.

Як вибирати і на що звертати увагу при покупці? Наші продавці склали ТОП найпопулярніших критеріїв, які варто взяти на замітку, коли ви вирушаєте до магазину, щоб купити портфель до школи дівчинці.

Рюкзаки для дівчат у школу: градація за віком 

Весь асортимент можна розділити на кілька категорій:

  • — Дошкільні компактні рюкзачки. У них міститься улюблена іграшка, ланч-бокс та різні дрібниці. Виконуються як у класичному стилі, так і у вигляді іграшок або із зображенням популярних персонажів мультфільмів.
  • — Шкільний рюкзак для першокласниці. Це легкі каркасні моделі з широкими м'якими лямками і додатковими застібками спереду, щоб ранець не з'їжджав зі спини.
  • — Ранці для дітей віком 9-13 років мають кілька відділень, бічні кишені для термоса, пляшки з водою або різних дрібниць.
  • — Молодіжні моделі підходять не лише підліткам: вони можуть оснащуватися ортопедичною спинкою або нагадувати міський рюкзак для прогулянок чи походів у спортзал. Купити модний рюкзак для дівчат до школи можна у будь-якому дизайні. Популярністю користуються абстрактні візерунки, природні мотиви, однотонні моделі зі стильними брелоками. 

Вибір ґрунтується не лише на актуальних трендах, а й відповідно до зросту та віку дитини. Головне правило: верхня частина виробу повинна бути врівень з плечима дівчинки, низ рюкзака перебувати не нижче за поперек, ширина - відповідати комплекції дитини.

Розмірна сітка шкільних портфелів для дівчаток:

  • — XS - розмір для учнів молодшої школи;
  • — S підходить дівчаткам 10-13 років;
  • — M розраховані на зріст від 150 до 170 см, ідеально для підлітків. 
  • — L - зручні рюкзаки для високих дівчат. 

Але оскільки розмірна сітка у різних виробників може дещо відрізнятися, примірка залишається найкращим способом дізнатися, чи підходить обрана модель дитині чи ні. 

Вибір спинки

Спинка може бути щільною, ортопедичною або м'якою. Поки у дитини формується постава і вона інтенсивно зростає, ортопедична основа допоможе правильно розподілити навантаження, тому до 5-7 класу є обов'язковим елементом. Винятком є ​​варіант, коли рюкзак використовується виключно для прогулянок або в ньому дитина носить тільки спортивну форму та взуття на тренування – у такому разі м'яка спинка виправдана. Якщо навіть ви вирішили купити портфель для школи дівчинці та вибрали варіант з м'якою основою, у продажу є моделі з ущільненням спинки, посилені м'якими рельєфними накладками для формування правильної опори та якісного повітрообміну.

Якими мають бути лямки?

Портфелі для дівчаток оснащуються S-подібними плечовими лямками шириною від 4 до 7 см. Вони ущільнені, мають м'який наповнювач, а зверху - приємна на дотик підкладка, щоб навіть за максимального навантаження рюкзаки для школи дівчаткам не натирали плечі.

Матеріал корпуса

Рюкзаки до школи дівчинці шиються з вологовідштовхувальних матеріалів, адже носити їх доведеться у різну погоду. Не розраховуйте, що портфель завжди буде в руках, і ніколи не опиниться на брудній підлозі або вологій землі. Зверніть увагу, щоб нижня частина моделі була прогумованою або пластиковою підкладкою, яку достатньо протерти серветкою, щоб вона знову стала чистою. Можна також купити ранець для дівчинки з акуратними ніжками (до 1 куб. см в об'ємі). Вони приймуть “удар” на себе, а основа залишиться чистою.

Додаткові, але також важливі критерії

Щоб купити рюкзак для школи дівчинці, і його вистачило на 2-3 класи, варто врахувати ще кілька факторів:

  • — Якість пошиття. Шкільний рюкзак для дівчинки витримує великі навантаження і використовується щодня. Якщо нитка тонка, а шви навіть при побіжному огляді здаються ненадійними, краще вибрати інший варіант, навіть якщо він буде трохи дорожчим - зате не доведеться купувати двічі. 
  • — Фурнітура. Перевірте, наскільки легко й зручно ходить бігунок на блискавці, переконайтеся в кожній застібці. Перевірте легкість регулювання лямок. Найвигідніше відразу купити рюкзак для дівчинки високої якості, ніж потім носити його в ремонт або замовляти інший. 
  • — Безпека. Світловідбивні елементи повинні бути і на лямках, і на корпусі. Дитині важливо бути помітною у темну пору доби, причому не тільки тоді, коли вона переходить дорогу. 
  • — Підкладка. Матерія повинна бути міцною і витримати не тільки стопку книг, а й циркуль, що вилетів з пеналу і гуляє між ними. 


Купити портфель для школи дівчинці недорого можна в інтернет-магазині “Носоріг”. Ми пропонуємо вигідні ціни та забезпечуємо доставку в будь-яке місто України, де є відділення Нової пошти. Круті та якісні рюкзаки від перевірених виробників у великому асортименті чекають на вас у нашому каталозі!