Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

13 грн - 2628 грн

Блокноти, щоденники

Фільтри

Показані 1 - 36 із 459 пунктів
Блокнот Фолдер

Блокнот “Патріот”

Записна книжка - це відмінне рішення для тих, хто звик планувати своє життя. Вона створена для фіксування цілей, записів творчих ідей та поставлених завдань. На нашому сайті Ви можете купити щоденник датований чи недатований, відомих українських і зарубіжних виробників, вартість яких Вас безсумнівно порадує.

Незамінні помічники в організації робочого часу

Незалежно від професії, у кожної людини існує певний список справ, які вона повинна виконати протягом дня. І якою б гарною пам'яттю ми не володіли, всі ми схильні до того, щоб забувати про будь-які плани та події. Кишенькова записна книжка хороша тим, що завжди знайдеться під рукою для того, щоб швидко записати необхідну інформацію. У числі представленого асортименту доступні в наявності:

  • Книги обліку. У них фіксуються дані за операціями з грошовими коштами в касах підприємств.
  • Офісні зошити. Актуальними для більшості офісних працівників та студентів, так як чудово підходять для запису конспектів. Їх формати варіюються від А4 - до А7.
  • Подарункові набори. Дитячі та ділові. У набір входить записна книжка і ручки.
  • Кишенькова записна книжка. Її перевага в тому, що вона легко поміститься у внутрішній кишені піджака або кишеньці маленької сумочки.
Щоденник шкільний

Щоденник “Добрий”

У нас Ви можете купити щоденник датований з твердою чи м'якою обкладинкою, виготовлені з міцних і приємних на дотик матеріалів: текстилю, щільного картону, екошкіри. В них можна написати список фільмів і книг до прочитання, а також бізнес-ідеї. Щоденники широко застосовуються серед майстрів б'юті індустрії для запису клієнтів. Різноманіття забарвлень дозволяє вибрати найбільш підходящий варіант виходячи з особистих потреб.

Шукаєте де купити щоденник за найвигіднішою вартістю?

Інтернет-магазин «Носоріг» спеціалізується на продажах високоякісних канцелярських товарів всесвітньовідомих брендів. Здійснити покупку досить просто - через корзину на нашому сайті або, скориставшись безкоштовною послугою зворотного зв'язку. Якщо у Вас виникли питання, Ви можете звернутися до наших менеджерів за вищевказаними номерами телефонів. Вони з радістю допоможуть купити щоденник, і оформлять замовлення протягом декількох хвилин. Доставка здійснюється виключно надійними кур'єрськими службами.

Крім цього, дивіться і інші категорії товарів, які можуть Вас зацікавити: календарі, текст-маркери, бланки.