Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Наявність

Ціна

175 грн - 799 грн

Серія настільних ігор:

Призначення настільних ігор:

Прості настільні ігри

Фільтри
Показані 1 - 7 із 7 пунктів
Показані 1 - 7 із 7 пунктів

Прості настільні ігри

Хочете цікаво і з користю провести час, піти з головою в атмосферу веселощів і азарту, набратися досвіду для освоєння більш складних настолок? Прості настільні ігри, пригодницькі, класичні, рольові ігри стануть відмінним стартом для початківців, допоможуть зняти напругу після робочого дня, налагодити спілкування з іншими членами сім'ї.

Прості настільні ігри для всієї родини: особливості та переваги

Багато представників дорослої аудиторії переконані, що настільні ігри з простими правилами створені виключно для дітей, але асортимент таких настолок широкий і різноманітний, здатний задовольнити вимогам гравців різної статі і віку, з різними смаковими уподобаннями і світоглядом. У таких ігор є спільні риси, що визначають спрямованість категорії:

Нескладні правила

Перед партією не потрібно ретельно вивчати товсті книги правил і вдумуватись в те, як реалізувати їх на практиці. Правила легких розважальних настолок поміщаються на 1-2 аркушах, їх не потрібно раз по раз перечитувати, щоб зрозуміти в чому суть ігрового змагання.

Без підготовки

На відміну від серйозних стратегій і РПГ, легкі ігри настільні не вимагають тривалої підготовки. Зазвичай достатньо в декількох словах ввести в гравців в курс справи, відкрити коробку з атрибутикою, і можна починати захоплююче дійство!

Проста атрибутика

У простих настільних іграх для компанії, для двох-трьох чоловік, для одного акценти зміщені в бік ігрового процесу, а супутньому антуражу відведена другорядна роль. У таких наборах зазвичай не буває великої кількості атрибутів, мініатюр персонажів та ін. Великою популярністю користуються карткові настолки, що випускаються в домашньому і дорожньому варіанті.

Короткі партії

У легких розважальних настолках традиційно немає тривалих пауз, всі рішення учасники приймають без довгих роздумів, реалізації довгострокових стратегій. Прості настільні ігри з кубиком стануть прекрасним рішенням для дитячого та дорослого дозвілля. Такі настолки допоможуть скрасити обідню перерву на роботі, відволіктися від стомлюючої дороги, ідеальні для шкільних перерв.

Купити прості настільні ігри для дітей і дорослих у віртуальному супермаркеті Nosorog.net.ua

Не знаєте чим зайнятись у найближчий вільний вечір? Втомилися від повсякденності і хочете внести в життя нотки безрозсудних веселощів? Пропонуємо ознайомитися з асортиментом найпростіших настільних ігор, представленим в каталозі нашого інтернет-магазину! Серед доступних до продажу примірників Ви знайдете:

  • - Захоплюючі карткові настолки.
  • - Прості настільні РПГ
  • - Цікаві логічні головоломки.
  • - Ігри на спритність, увагу і багато інших.

Ми пропонуємо купити легкі настолки по супер цінами, і гарантуємо швидку доставку по Києву, по Україні. Замовляйте ігровий набір сьогодні, і вже в самий найближчий час Ви зможете зібратися компанією і влаштувати нереально веселий заміс!