Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Назад

Наявність

Ціна

24 грн - 4491 грн

Призначення настільних ігор:

Види настільних ігор:

Жанр настільних ігор:

Настільні ігри для хлопчиків

Фільтри
Показані 1 - 36 із 73 пунктів
Показані 1 - 36 із 73 пунктів

Настільні ігри для хлопчиків

Ігри для хлопчиків настільні розвиваючі та розважальні користуються величезною популярністю серед шанувальників настолок. У продажу можна зустріти найрізноманітніші ігрові набори, розраховані на представників чоловічої аудиторії віком від 3 до 99 років і старше. Якийсь час назад настільні ігри вважалися все більше дорослим товаром, але виробники вчасно вловили тенденцію до «омолодженню» цього корисного і цікавого хобі, і зайнялися розробкою навчальних, розвиваючих, розважальних настолок для самих маленьких, адаптацією класичних настолок під потреби юних гравців.

Настільні ігри для хлопчиків: характерні особливості

Настільні ігри для дівчаток і хлопчиків допомагають розвивати такі позитивні якості, як пам'ять, дрібна моторика, спритність, уважність, швидкість реакції. В процесі гри дитина вчиться мислити логічно, взаємодіяти з іншими учасниками команди і противниками. Під кришкою барвистою коробки ховаються цілі фантазійні світи і безліч дивовижних пригод.

Знайти вихід із заплутаного лабіринту, перемогти казкового дракона або битися з полчищем зомбі, стати учасником реалістичної військової битви або приміряти на себе роль пілота винищувача, космічного корабля, відправитися в подорож по морях і країнам – світ гри таїть в собі безліч захоплюючих місій для хлопчаків, які за своєю природою схильні до авантюр і мріям про захоплюючі пригоди, демонстрації таких якостей, як мужність і відвага!

Настільні ігри для хлопчиків — прекрасна альтернатива онлайн баталій. Настолкам цього типу властиві:

Постійна взаємодія

Серед настільних ігор для хлопчиків від 3 років є розраховані на двох, трьох і більше гравців. Командна розвага допомагає дитині налагодити контакт з однолітками, навчитися гідно переживати поразки і щиро радіти перемозі своєї або іншого учасника.

Певні правила

Дозволяють прищепити пустотливому шибенику навички самодисципліни, розвивати у нього шанобливе ставлення до союзників і супротивників, поступово формувати почуття відповідальності, вміння вести себе в певних ситуаціях.

Навчання

Кожна настільна гра чогось вчить, і цього у них не відняти. Розвиток логіки, мислення, концентрації, уваги, навчання шкільним дисциплінам набагато ефективніше проходить в ігровій формі. Але щоб дітям було цікаво грати, важливо підбирати настолки за віком. Настільні ігри для хлопчика 4-5 років навряд чи зацікавлять просунутого підлітка. У той же час малюкам буде непросто освоїти складні правила настільних ігор для хлопчиків 13-14 років і старше.

При виборі настолок для дітей не варто зациклюватися на їх навчальній функції. Важливо щоб гра приносила дитині задоволення. Безпрограшний варіант – настолки, головними героями яких виступають персонажі улюблених фільмів і відеоігор. Хлопчаки постарше по достоїнству оцінять настільні ігри на основі творів всесвітньо відомих фантастів.

Де купити цікаві настільні ігри для хлопчиків і чоловіків в Україні?

Настільні ігри для хлопчиків 3-4 років і старше представлені в багатьох оффлайн магазинах Києва, інших міст України. Але існує ряд вагомих причин замовити ігровий набір в інтернет-магазині:

  • Економія часу. Немає необхідності відправлятися на пошуки цікавої настолки по торговим центрам і спеціалізованим магазинам міста. Все що потрібно для здійснення замовлення — електронний гаджет з доступом до мережі Інтернет та трохи вільного часу.
  • Доступність цін. Власникам інтернет-магазинів не потрібно витрачатися на аренду дорогих комерційних«квадратів», утримувати великий штат співробітників. Тому вартість настолки в віртуальному супермаркеті буде менше, ніж в одному з численних торгових центрів.
  • Великий асортимент. Жоден оффлайн магазин не здатний вмістити на своїх полицях весь достаток представлених на світовому ринку настолок, чого не скажеш про віртуальних супермаркетах, необмежених певною кількістю квадратних метрів.

В інтернет-магазині Nosorog.net.ua представлений широкий асортимент настолок —від розвиваючих наборів для самих маленьких і класичних шашок, шахів, нард, до самих останніх версій кооперативних і хардкорних ігор. У нас ви також можете замовити настільні спортивні ігри для хлопчиків (теніс, хокей, футбол та ін.), Настільні ігри для чоловіків на подарунок. Колекційні ігрові набори відрізняються високою якістю виконання і ексклюзивним дизайном ігрової атрибутики.

Пропонуємо не втрачаючи часу перейти до перегляду цього розділу каталогу, щоб уже найближчим часом мати можливість порадувати своїх маленьких і великих чоловіків приємними сюрпризами. Бажаєте отримати консультацію щодо вибору настолок? Зв'яжіться зручним способом з менеджером компанії «НОСОРОГ»!