Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Наявність

Ціна

36 грн - 1207 грн

Кількість учасників

Призначення настільних ігор:

Серія настільних ігор "Twister" (Твістер)

Фільтри
Показані 1 - 13 із 13 пунктів
Показані 1 - 13 із 13 пунктів

Серія настільних ігор «Твістер» для веселої компанії!

Бажаєте цікаво і активно провести час в колі друзів, з дітьми, удвох? Саме час вибрати і купити гру Твістер, яка дозволяє влаштувати рухливе змагання на спритність і координацію не виходячи з дому!

Гра на підлозі Твістер: основні правила та цікаві факти

Класична версія гри Твістер представляє собою поле з матеріалу, стійкого до розривів і деформацій, на якому розміщені великі кола червоного, синього, жовтого, зеленого кольору (по 6 одноколірних елементів в 4 ряди). У набір Твістер, купити який можна в кілька кліків, скориставшись зручним функціоналом нашого віртуального супермаркету, також часто входить рулетка (генератор випадковості). Рулетку обертає суддя, після чого завдання, яке випало з волі випадку, зачитується гравцям.

Не складно підрахувати, що загальна кількість кіл на класичному полі для дитячої гри Твістер дорівнює 24-м, тобто одночасно брати участь в ігровому процесі може не більше 5-ти учасників. На практиці найчастіше складаються такі комбінації:

Два гравці + суддя

В Ай Твістер можна зіграти втрьох. Суддя обертає рулетку, озвучує учасникам доручення, які ті виконують і в кінці-кінців виявляються пришпиленими до ігрового поля усіма чотирма кінцівками, намагаються «обійти» один одного, потрапляючи в комічні ситуації і звеселяючи оточуючих.

Три гравця + суддя

Коли в підлогову гру грають втрьох, два суперника стають лицем до лиця і ставлять ноги на синій і жовтий кола, а третій розташовується по центру, поставивши обидві ноги на червоне. Далі гра проходить під керівництвом судді.

Двоє людей (без судді)

Гравці командують діями один одного по черзі. Причому перша половина завдання озвучується суперником, а друга кожним гравцем самостійно.

Два + два (парна)

Чотири учасники настільної гри Твістер діляться на дві команди по дві людини. Ігрове змагання проходить за класичними правилами з тією лише відмінністю, що учасники двійки можуть ставити кінцівку на те саме коло, що і партнер.

 

Гру Твістер, купити можна в нашому віртуальному магазині дитячих товарів, з моменту своєї першої появи в продажу завоювала безліч шанувальників по всьому світу і навіть знялася в більш ніж 10-ти популярних фільмах і серіалах, серед яких — «син Маски», «Секс у великому місті», «Друзі» та інші.

Купити гру Твістер в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Купити підлогову гру Твістер в нашому віртуальному супермаркеті ви можете за вигідною ціною від 58 гривень. Також ми пропонуємо звернути увагу на компактні набори ігрової атрибутики Твістерок, які підходять для самих маленьких учасників (гра для розвитку дрібної моторики дитячих пальчиків). Плануєте сімейну поїздку або відправитися з друзями назустріч пригодам? Тоді Ваш вибір — дитяча гра Твістер в дорожньому форматі. Хочете розвинути в дитині тягу до творчості? Набори Твістер на асфальті стануть вдалим доповненням домашньої колекції.

Купувати в інтернет-магазині Nosorog.net.ua:

  • Вигідно.
  • Зручно.
  • Безпечно.

Скористайтеся електронним каталогом щоб замовити Твістер, вибрати інші товари для дітей і дорослих, і ми оперативно зберемо Ваше замовлення для відправки службами кур'єрської доставки по Києву, в інші міста України. Чекаємо Вас в гості в оффлайн магазинах в Києві, Хмельницькому, Вінниці!