Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Назад

Ціна

451 грн - 451 грн

Серія настільних ігор "Spyfall" (Знахідка для шпигуна)

Фільтри
Показані 1 - 1 із 1 пунктів

Показані 1 - 1 із 1 пунктів

Серія настільних ігор Spyfall (Знахідка для Шпигуна)

Настільна гра «Знахідка для Шпигуна» — захоплююча словесно-психологічна настолка для компанії друзів, яких об'єднує любов до інтриг, шпигунським пригодам і вроджена підозрілість до дивних і, на перший погляд, незрозумілим ситуацій. Настільна гра «Шпигун» припаде до душі дорослим і дітям (рекомендований вік — від 8-ти років), які раніше відкрили для себе легендарну настолку«Мафія», але вже трохи втомилися від її одноманітного сюжету.

Купити настільну гру «Знахідка для Шпигуна» ви можете в кілька кліків, в нашому віртуальному супермаркеті товарів для дітей і дорослих! А поки пропонуємо ознайомитися з основними відомостями про дітище розробника Олександра Ушана, яке викликало чималий ажиотаж серед шанувальників настільних ігор.

Настільна гра «Знахідка для Шпигуна»: опис, основні правила

Словесно-психологічна настолка розрахована на 3-8 гравців, які готові приділити пошукам шпигуна серед своїх від 15 хвилин часу. Хто сьогодні працює «під прикриттям»? Це Вам доведеться з'ясувати в ході захоплюючих словесних спарингів з іншими учасниками, використовуючи навички дедукції і власну інтуїцію!

Сюжет

В процесі гри Ви з головою поринете в атмоферу розкішного життя представників вищого суспільства, де, звичайно ж, не обходиться без інтриг і підозр, адже серед гостей є людина, яка зайнята збором компромату та інформації про плани оточуючих. Агентам Джонні і Кейт належить з'ясувати хто з оточуючих працює «під прикриттям» і знешкодити представника кримінального світу. Ігровий процес не вимагає участі ведучого, тому кожен учасник може виявитися професійним агентом інкогніто або досвідченим шпигуном.

Правила

Настільна гра «Шпигун», купити яку ви можете в нашому інтернет-магазині, складається з декількох раундів тривалістю до чверті години. Всі наявні в наборі картки перемішуються, розкладаються на кілька колод (1 колода – 1 раунд). Учасникам здаються картки локацій і ролей. На карті гравця «під прикриттям» локація не зазначена.

Раунд починається з моменту запуску таймера. За 15 хвилин учасники повинні поставити один одному якомога більше навідних і провокаційних питань, і по завершенню часу визначити шпигуна. Бали нараховуються за різноманітні досягнення і перемоги в раундах. Головний переможець визначається після розігрування всіх карткових колод .

 

Купити настільну гру «Шпигун» по супер ціні!

У нашому віртуальному супермаркеті ви можете купити базову версію настолки, настільну гру «Знахідка для Шпигуна 2», а також випуски «Машина часу», «І цілої коробки мало!», які допоможуть урізноманітнити ваші шпигунські розваги.

Продаж товарів в інтернет-магазині Nosorog.net.уа здійснюється на максимально вигідних умовах:

  • Великий постійно оновлюємий асортимент.
  • Приємні ціни і діюча програма лояльності.
  • Гарантована якість всіх товарних позицій.
  • Відправка по Києву, по Україні перевіреними кур'єрськими службами!

Щоб купити нову настільну гру «Знахідка шпигуна. Машина часу» і інші популярні настолки, скористайтеся зручним функціоналом сайту і допомогою менеджерів компанії!