Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Наявність

Ціна

27 грн - 64 грн

Торгова марка:

Серія настільних ігор "Теніс"

Фільтри
Показані 1 - 8 із 8 пунктів
Показані 1 - 8 із 8 пунктів

Серія настільних ігор «Теніс» — активний відпочинок для всієї родини!

Настільний теніс — гра для двох або чотирьох (дві пари) учасників, яка вперше була представлена публіці ще на початку XX століття і сьогодні є одним з олімпійських видів спорту, має більш 850 млн шанувальників по всьому світу.

Бажаєте відкрити для себе гру настільний теніс? Пропонуємо прямо зараз вибрати і купити необхідну атрибутику, скориставшись функціоналом нашого електронного каталогу! Ми постараємося максимально швидко підготувати і відправити замовлення, щоб Ви могли відразу ж приступити до освоєння техніки гри настільний теніс, яка здатна в одну мить захопити дітей і дорослих, стимулювати до нових звершень і спортивних перемог.

Настільний теніс: стіл і інша атрибутика

Купити стіл для настільного тенісу і інший необхідний інвентар можна як для установки будинку, так і для навчальних, дошкільних дитячих закладів, щоб в перервах між основними заняттями діти мали можливість провести час активно, весело, з користю для здоров'я. Офісним працівникам також буде корисно періодично відволікатися від повсякденної рутини.

Щоб грати в гру настільний теніс Вам необхідно купити атрибутику для організації ігрової зони, а саме:

Стіл

Класичний стіл для настільного тенісу має розміри 274 х 152,5 х 75 сантиметрів. Для виготовлення цього елемента застосовують щільний ДСП, міцний пластик, алюміній, композиційні матеріали. Для оформлення стільниці традиційно вибирають темно-зелений або темно-синій колір, але в домашніх версіях допускаються альтернативні варіанти.  Уздовж кромок зазвичай проходить біла лінія шириною 2 см. Якщо стіл передбачається використовувати і для відпрацювання прийомів спортивної гри настільний теніс в парах, то по центру перпендикулярно сітці також наноситься тонка біла лінія.

Сітка

Купити сітку для настільного тенісу з кріпленням можна як окремо, так і в комплекті з іншими елементами. При правильній фіксації сітки за допомогою підвісної шнура і стійок її верхній край повинен розташовуватися на висоті трохи більше 15-ти сантиметрів від поверхні стола.

М'ячики

Перш ніж купити м'ячі для настільного тенісу, важливо визначити для себе мету їх використання. Для змагань краще вибрати дорожчу і якісну атрибутику з целулоїду, тоді як для аматорських партій на свіжому повітрі підійдуть аналогічні м'ячики з пластмаси. Правильний м'ячик повинен мати розмір 40+ і матову поверхню (помаранчеву, білу).

Ракетки

Купити ракетку для настільного тенісу сьогодні можна в кожному спортивному магазині, тоді як за часів тотального дефіциту багато жителів нашої країни часто здійснювали спроби виготовити атрибутику самостійно. У підставі правильної ракетки повинно бути близько 85% дерева. З двох сторін натуральний матеріал покривається гумовими накладками. Традиційно, одну сторону фарбують в чорний, іншу в яскраво-червоний колір. Поверхня, як і в випадку з кульками, повинна бути ідеально матовою.

Купити комплект для настільного тенісу в Україні

Щоб купити набір для настільного тенісу з сіткою Вам достатньо здійснити кілька кліків мишкою, і ми оперативно відправимо необхідну атрибутику до Києва або будь-яке інше місто України. Продаж товарів для дітей і дорослих здійснюється нашою компанією з гарантією:

  • Доступних цін і можливості участі в програмі лояльності.
  • 100% оригінального походження всієї продукції, представленої на сторінках змістовного каталогу.
  • Повернення товарів (у термін, який визначається чинним законодавством).

Бажаєте купити набір для настільного тенісу без ризиків і переплат? Для здійснення зручних і вигідних покупок пропонуємо прямо зараз скористатися функціоналом нашого інтернет-магазину!