Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Ціна

260 грн - 2700 грн

Кількість учасників

Серія настільних ігор "Хокей"

Фільтри
Показані 1 - 5 із 5 пунктів
Показані 1 - 5 із 5 пунктів

Настільний хокей — відчуй себе капітаном команди!

Грати в настільний хокей, на думку дослідників Міжнародної Федерації хокею, люди навчилися ще в 2 тис. до н. е. Примітно, що за такий довгий історичний шлях гра не тільки не втратила свою популярність, а й продовжує займати лідируючі позиції в рейтингу настолок.

Цікаві факти з історії настільного хокею

Сьогодні купити настільний хокей для організації цікавого дозвілля дітей та дорослих можна в будь-якому магазині настолок, будь то стаціонарна точка продажів або віртуальний супермаркет. Але коли ж класична гра з'явилася на території сучасної України? Пропонуємо Вашій увазі невелику добірку знаменних дат, пов'язаних з тріумфом вже тепер класичної настолки по всьому світу:

2 тис. до н. е.

Жителі Персії, Шумер, Стародавнього Єгипту Японії і Китаю активно освоювали гру, яка представляла собою якийсь симбіоз з декількох ігрових видів діяльності.

1250 р. до н.е..

У настільний хокей грали ахейці, які в той момент тримали в облозі легендарну Трою.

XIII століття

Настільний хокей, ціна якого для наших сучасників, можливо, не така велика через велику кількість доступних розваг, з'являється в Чехії. І це заслуга хрестоносців, які привезли з собою ігрові набори зі Сходу.

2-га пол. XIX ст.

Купити хокей настільний великий можуть собі дозволити не всі, але настолка вже з'являється в спеціальних ігрових салонах Росії (Таврійський та ін.). Мало того, багато відвідували такі заклади виключно щоб помилуватися грою асів!

1932-1937 рр.

Винахідники з різних країн (Д. Мунро, І. Морозов, Г. Мамаєв та ін.) Працювали над створенням власних версій дорослого і дитячого настільного хокею.

1948 р.

Доведено ефективність дитячої настільної гри Хокей в плані розвитку дрібної моторики, когнітивних навичок, почалося масове виробництво ігрових наборів для дітей.

Настільна гра Хокей: основні види

Настільна гра хокей для дітей сьогодні випускається в таких варіантах:

  • • Важільний хокей.
  • • Більярд-хокей.
  • • Аеро-хокей.

Велика частина ігрових наборів розрахована на двох учасників, мета яких – вразити шайбою ворота супротивника. Настільний блок класичного типу важеля для зручності гравців може встановлюватися на звичайний стіл або будь-яку іншу стійку горизонтальну поверхню. У продажу можна зустріти стимулятори, в більшій чи меншій мірі імітують реальне хокейне протистояння.

Купити настільну гру Хокей в інтернет магазині Nosorog.net.ua

Купити дитячий настільний хокей — прекрасна можливість наповнити житло атмосферою спортивного азарту і дозволити дитині проявити себе в новому вигляді ігрової діяльності. Інтернет-магазин Nosorog.net.ua пропонує купити настільний хокей недорого — за цінами від 77 гривень! У нашому каталозі ви знайдете ігрові набори, що складаються з ключки і шайби, міні версії легендарної настолки, повноцінні варіанти важеля і аерохоккея.

Щоб купити настолки за привабливою цціною Вам достатньо відвідати наш віртуальний супермаркет і в кілька кліків вибрати підходящий варіант. Ми співпрацюємо з перевіреними постачальниками, тому Ви можете бути впевнені в якості та безпеки дитячих наборів ігрової атрибутики. Хокей настільний дитячий, купити який Ви можете в кілька кліків, подарує Вам і Вашим близьким масу позитивних емоцій, дозволить відчути смак перемоги, отримати задоволення від яскравих хокейних баталій!

Щоб купити популярну настолку скористайтеся зручним функціоналом нашого каталогу або зв'яжіться зручним способом з менеджером нашого віртуального супермаркету. Ми постараємося якомога швидше підготувати Ваше замовлення до відправки до Києва, інших міст України!