Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Наявність

Ціна

269 грн - 839 грн

Кількість учасників

Торгова марка:

Тип настільних ігор:

Серія настільних ігор "Jenga" (Дженга)

Фільтри
Показані 1 - 8 із 8 пунктів
Показані 1 - 8 із 8 пунктів

Серія настільних ігор «Дженга» — побудуй свою вежу!

Настільна гра Дженга була представлена світу в другій половині XX століття і з тих пір набула чимало шанувальників у різних країнах. В Україні такі ігрові набори також користуються високою популярністю, і вже встигли завоювати чимало шанувальників серед дітей і дорослих, які люблять відкривати для себе щось нове і весело проводити час у великій компанії!

Настільна гра-вежа Дженга: лікнеп для новачків!

Гра Дженга, купити яку можна без нанесення серйозного удару по сімейному бюджету, відрізняється простими правилами і високим впливом випадковості, адже побудована вежа може впасти не лише від необережних дій учасників, але і від легкого подиху вітерця.

Хто автор ідеї?

Настільна гра Jenga —дітище геймдизайнера Лессі Скотта, який в 70-х роках минулого століття запропонував цікаву новинку представникам компанії Parker Brothers. Перші ігрові набори настільної гри Дженга, купити яку сьогодні можна в будь-якому куточку планети, випускалися і продовжують випускатися під брендом Hasbro.

Правила

Гравці по черзі витягують брусочки з нижніх і середніх ярусів вежі, щоб добудувати її вгору. Три ряди зверху чіпати заборонено, що ускладнює завдання гравців. Той учасник, з вини якого конструкція завалилася, складає вежу, і гра починається заново. важлива умова –торкатися до конструкції ОДНІЄЇ рукою! Право першого ходу належить тому, хто будував вежу.

Скільки елементів в класичній версії Дженга і в Jenga Boom?

 

Традиційно вежа будується з 54 ідеально відшліфованих дерев'яних блоків. При зведенні конструкції блоки розміщуються паралельно, по три поспіль. Поверхи «будуються» перпендикулярно по відношенню один до одного.

Настільна гра Дженга Бум відрізняється від класичного варіанту наявністю платформи, оснащеної стилізованої бомбочкою з годинниковим механізмом.

Купити настільну гру Jenga можна недорого, але якщо ви плануєте подарувати її істинному цінителю настолок, краще зупинитися на більш ефектному варіанті, упакованому в фірмову подарункову коробку. Ціну настільної гри Дженга в повній мірі виправдовують позитивні емоції від участі в цікавій розвазі!

Де купити гру Дженга в Україні?

Бажаєте цікаво провести час в колі сім'ї, допомогти дитині з розвитком таких корисних навичок, як спритність і координація? Інтернет-магазин Nosorog.net.ua пропонує купити гру Jenga з упевненістю:

  • З найкращою ціною (вартість ігрових наборів – від 169,50!).
  • У 100% оригінальному походження всіх товарів.
  • У гарантованому поверненні (в термін, що визначений чинним законодавством).
  • В оперативній доставці по Києву, в регіони країни!

Продаж дитячих товарів здійснюється нами на максимально вигідних умовах, і це не просто слова! Купити настільну гру Дженга, відгуки про яку носять виключно позитивний характер ви можете в зручний час, за доступною ціною, з гарантією якості! Адже це неодмінні умови здійснення вигідних і приємних покупок!