Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Ціна

625 грн - 656 грн

Серія настільних ігор "Carcassonne" (Каркассон)

Фільтри
Показані 1 - 2 із 2 пунктів
Показані 1 - 2 із 2 пунктів

Серія настільних ігор Carcassonne (Каркассон)

Каркассон — настільна гра з елементами економічної стратегії, розроблена на початку нового тисячоліття німцем К.-Ю. Шкоду. Настолка відразу ж здобула високу популярність жителів Німеччини і стрімко увірвалася на світовий ринок. Сьогодні настільна гра Каркассон і її численні додатки доступні у продажу в різних країнах. За найскромнішими підрахунками виробників, менш ніж за 20 років з моменту виходу першого тиражу реалізовано більше 7 мільйонів ігрових наборів, що є найкращою рекламою для цієї серії настільних ігор!

Настільна гра Каркассон: правила

Російськомовна версія настільної гри Каркассон, купити яку в нашому віртуальному супермаркеті товарів для дітей Ви можете в кілька кліків, випускається компанією Hobby World. Суть ігрового процесу зводиться до покроковому викладенні сегментів ігрового поля і переміщенню фішок Підданих — відважних лицарів, манірних ченців, працьовитих селян, відчайдушних розбійників.

Поле

По центру встановлюється так званий стартовий квадрат, навколо якого гравці по черзі викладають елементи ігрового поля. важлива умова – стикування по місцевості, тобто квадрати із зображенням дороги прикладаються до вже наявних картками даного типу і т. п.

Піддані

Правила настільної гри Каркассон припускають видачу кожному учаснику по 8 фішок Підданих, одна з яких використовується щоб вести підрахунок очок. Гравець має право поставити одного підданного на один виставлений ним квадрат поля. В ході гри фігурки можуть неодноразово повернутися до господаря з «здобиччю» — призовими очками. Особлива роль відведена фішках Селяни, які за правилами повинні до закінчення партії залишатися на своїх позиціях.

Очки

Очки за фішки гравець може записати на свій рахунок після завершення будівництва дороги, міста, монастиря. За недобудовані об'єкти бали нараховуються по завершенню гри, але їх буде значно менше, тому важливо постаратися довести кожне розпочату справу до кінця.

Перемога

Каркассон середньовіччя і інші версії популярної настолки припускають закінчення партії після виставлення на поле всіх квадратів. Далі підраховуються очки кожного учасника і визначається кількість фішок, які залишилися на ігровому полі. Перемогу може святкувати гравець, який набрав максимальну кількість очок!

Виробники настільної гри Каркассон, опис якої розміщено вище, само собою, не зупинилися на базовій версії. Тому шанувальники гучної настолки можуть вибирати для себе доповнення та незалежні версії — Середньовіччя, Фортеця, Амазонка, Південні Моря, Альпійські Луга, Дворяни і Вежі, Передмістя і Обителі, тощо. З таким розмаїттям грати в настільну гру Каркассон від Хобі Ворлд Вам точно не набридне!

Купити настільну гру Каркассон за вигідною ціною!

У вас до сих пір залишилися сумніви — купувати чи не купувати? Вигідні пропозиції нашого інтернет-магазину допоможуть Вам прийняти єдино вірне рішення! Купити настільну гру Каркассон і доповнення ми пропонуємо:

  • За доступною ціною.
  • З 100% гарантією якості.
  • З можливістю повернення.
  • З оперативною доставкою по Києву, по Україні!

Щоб прямо зараз замовити настільну гру Каркассон від Hobby World, зв'яжіться зручним способом з представником компанії «НОСОРОГ»! Також пропонуємо відвідати наші стаціонарні магазини дитячих товарів в Хмельницькому, Києві, Вінниці.