Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Наявність

Ціна

11 грн - 3184 грн

Вікова група:

Кількість учасників

Торгова марка:

Країна виробника:

Серія настільних ігор "Більярд"

Фільтри
Показані 1 - 5 із 5 пунктів
Показані 1 - 5 із 5 пунктів

Серія настільних ігор «Більярд» для спільного дозвілля дітей та батьків

Більярд – ігрове змагання, яке не втрачає популярності вже кілька сотень років. По всьому світу щорічно проходить безліч турнірів, в яких гравцям вдається продемонструвати свою спритність, вміння аналізувати свої ходи наперед, зберігати спокій в найскладніших умовах. Настільна гра Більярд — багаторазово зменшена копія професійного більярдного столу зі звичною атрибутикою (кулі, трикутник, киї, щіточки для догляду за сукном та ін.).

Три ЗА на користь покупки дитячого більярду!

Купити настільний дитячий більярд —прекрасна можливість допомогти дитині проводити вільний час не тільки цікаво, а й з користю. Пропонуємо Вашій увазі 3 вагомі аргументи, чому все-таки варто замислитися про придбання такого набору для домашніх ігор.

Інвестиція в майбутнє

Під час гри в більярд (справедливо навіть для найпростіших дитячих варіантів) дитина тренує окомір, набуває навиків координації рухів, розвиває уважність і логічне мислення. Малюк з дитинства вчиться «тримати удар», що безсумнівно стане в нагоді йому в подальшому. Хто знає, можливо саме в Вашій родині підростає майбутній чемпіон!

Економія домашнього простору

У міській квартирі досить складно організувати більярдну, та й у багатьох випадках не зовсім раціонально так розпоряджатися вільним простором. Інша справа, купити настільний більярд, який при необхідності можна швидко скласти в коробку і заховати в шафу, а коли виникне бажання пограти —виконати маніпуляції в зворотному порядку. Невеликий більярдний столик прекрасно впишеться в інтер'єр дитячої кімнати!

Захоплююче заняття для всієї родини

Бажаєте налагодити довірчий контакт з дітьми і шукаєте вид спільної діяльності, який міг би стати підмогою у виконанні цього завдання? Саме час купити настільний більярд і влаштувати домашній турнір!

 

Де купити настільний дитячий більярд в Україні?

Продаж товарів для дітей – ключовий напрямок компанії «НОСОРОГ». Для нашого каталогу ми вибираємо кращі зразки продукції та актуальні новинки від українських, європейських, американських виробників. Настільна гра Більярд для дітей, купити яку в нашому інтернет-магазині Ви можете в кілька кліків, цілком можливо, стане улюбленим заняттям вашої дитини і подарує всім членам сім'ї чимало позитивних моментів. У нашому каталозі Ви знайдете набори ігровий атрибутики для організації домашніх турнірів з більярду:

  • За цінами від 132,75 грн., Які нам вдалося встановити завдяки організації прямих поставок.
  • З матеріалів (дерево, пластик, текстиль), які на 100% безпечні для здоров'я і навколишнього середовища.
  • Від відомих виробників, які дорожать своєю репутацією і готові гарантувати якість всіх товарів, що випускаються.

Щоб купити настільний дитячий більярд за вигідною ціною, з оперативною доставкою по Києву і в інші міста, скористайтеся функціоналом нашого інтернет-магазину або зв'яжіться з менеджером компанії в телефонному режимі!