Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Ви обрали
Назад

Наявність

Ціна

175 грн - 1034 грн

Серія настільних ігор:

Види настільних ігор:

Жанр настільних ігор:

Дитячі настільні ігри

Фільтри
Показані 1 - 11 із 11 пунктів
Показані 1 - 11 із 11 пунктів

Набор детских настольных игр

Настільні ігри для дітей

Настільні ігри для дітей — корисне і захоплююче заняття, здатне захопити не гірше новомодних комп'ютерних ігор та інших сучасних розваг. Асортимент що надходять у продаж настолок для дітей здатний вразити уяву — всесвітньо відомі виробники щорічно презентують споживачам десятки нових ігор і додатків, серед яких безліч цікавих наборів, розрахованих на дитячу аудиторію.

Для чого потрібні настільні ігри дітям?

Найдавнішим ігровим наборам, за підрахунками вчених, не менше 3000 років! Звичайно, цікаві дитячі настільні ігри не йдуть ні в яке порівняння з давньої ігровий атрибутикою, але їх функції не змінилися – розвинути, захопити, згуртувати. Дітлахи в ході ігрового процесу пізнають світ і себе в ньому, вчиться знаходити спільну мову з іншими членами сім'ї, з однолітками.

З появою комп'ютерів і інших електронних гаджетів, а з ними – комп'ютерних, префіксальних ігор, багато хто засумнівався в актуальності настолок, і навіть вже було зарахували їх до анахронізму. Але сучасні настільні ігри для дітей довели своє право на життя, а багато хто навіть перевершили за популярністю своїх електронних «побратимів».

Сьогодні в світі спостерігається «бум» настільних сімейних ігор для дітей і дорослих. Наприклад, в німецьких сім'ях з дітьми є, щонайменше, 4-5 настолки. І це при тому, що всьому світу відомо — німці не кидають грошей на вітер. Проведення спільного дозвілля за захоплюючою настолкою здатне згуртувати членів сім'ї, допомогти батькам знайти спільну мову зі своїми маленькими або вже майже дорослими дітьми.

Компенсувати брак уваги дорогими подарунками, вкрай неефективна практика. Тому, поки є час, грайте нехай навіть в найпростіші настільні ігри з дітьми. Таке спільне проведення часу забезпечить потужний заряд позитиву і допоможе налагодити відносини всередині сім'ї, дитячого колективу.

Настольные игры для детей

Класифікація дитячих настільних ігор

Весь асортимент настільних і підлогових ігор для дітей можна поділити на такі групи:

За кількістю учасників

Настільні ігри для компанії дітей та дорослих, для двох-трьох чоловік, для одного гравця. В ідеалі, в домашній колекції повинні бути присутніми настолки для різного числа гравців.

За характером ігрового процесу

Стратегічні, азартні, на спритність, фантазійні, кооперативні, веселі настільні ігри для дітей —цей список можна продовжувати до нескінченності, адже виробники настолок постійно вигадують щось новеньке для дітей і підлітків, дорослих гравців.

За функціональним призначенням

Розвиваючі, комунікативні, навчальні, розважальні, змагальні та ін.

За типом використовуваного інвентарю

Карткові, з кубиком, кістками, з фігурками персонажів, фішками, на ігровому полі, на дошці і т. п.

За віком

Для самих маленьких, настільні ігри для дітей від двох років, для дошкільнят, молодших школярів, підлітків, сімейні (будуть цікаві учасникам різного віку).

 

детские настольные игры

Вибираємо настільні ігри для маленьких дітей і гравців старшого віку

Реальну користь настільні ігри для дітей здатні принести лише за умови правильного вибору. Вашому синові або доньці має бути цікаво грати з новенькою ігровою атрибутикою, але при цьому

не варто забувати про корисність заняття.

Для малюків перших років життя

Малюк ще не вміє читати і не до кінця опанував рухові навички, але вже активно цікавиться навколишнім світом, потребує уваги дорослих. Для цього віку ідеально підійдуть прості настільні ігри для дітей і батьків з кубиками, картки типу «знайди пару» з яскравими картинками, на яких зображені фрукти, побутові предмети, рослини, тварини, мозаїки та пазли, які сприятимуть розвитку дрібної моторики, образного мислення.

Вік 4-6 років

Крихітку можуть зацікавити настільні ігри для старшої групи дитячого садка, які передбачають переміщення фішок, кидання кубика, рішення нескладних логічних задач. Малюк тільки вчиться дотримуватися черговість ходів, дотримуватися правил, тому ігрові змагання повинні бути максимально простими і зрозумілими.

Вік 6-12 років

Саме час для знайомства з класичними настолками типу шашок, шахів, нард, більш складними іграми з фішками, картками, сценарієм. Доречні в цьому віці і географічні, математичні настільні ігри для дітей в форматі вікторини, веселі карткові настолки.

Вік 12+

Стратегічні, пригодницькі, економічні, кооперативні, класичні, активні – в цьому віці діти можуть брати участь в ігрових змаганнях нарівні з дорослими учасниками. В круті настільні ігри для дітей і підлітків можна грати годинами, завдяки різноманітності пропонованих сценаріїв і доповнень, вони просто не здатні набриднути!

Купити дитячі настільні ігри з доставкою по Україні

У каталозі нашого віртуального супермаркету ми зібрали найкращі настільні ігри для дітей, серед яких Ви можете вибрати набори для будинку, дорожні, спортивні та інші, що оптимально задовольняють смакам Вашої дитини. Ми пропонуємо:

  • - Більше 1000 настолок на будь-який смак і гаманець.
  • - Набори ігрової атрибутики від українських і відомих світових виробників за цінами від 6-7 гривень.
  • - Настільні ігри для дітей від року, для школярів і підлітків, сімейні.
  • - Швидку доставку 100% оригінальних товарів по Києву, по Україні.
  • - Приємні бонуси при покупці декількох ігрових наборів, участь в програмі лояльності.
  • - Докладні консультації по вибору нових настільних ігор для дітей

Щоб купити найкрутіші настільні ігри для дітей не потрібно вирушати на пошуки по офлайн-магазинах. Ми постійно відстежуємо поява актуальних новинок і намагаємося якнайшвидше включити їх в наш змістовний каталог, щоб клієнти інтернет-магазину Nosorog.net.ua могли першими оцінити новенькі настолки від Hobby World, MATTEL, STRATEG, Ranok-Creative, Smart Games і інших відомих брендів. Ми відповідально підходимо до вибору постачальників, і готові гарантувати гідну якість всіх товарних позицій, відповідність наборів ігровий атрибутики заявленим виробником характеристикам.

Щоб задати питання по продукції, варіантів оплати, умов доставки, самовивозу, зв'яжіться зручним способом з консультантами компанії «НОСОРОГ»!