Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

5 грн - 263 грн

Наявність

Ціна

5 грн - 263 грн

Діаметр

Кількість отворів

Кількість штук в упаковці

Кількість штук в наборі

Точилка для олівців

Фільтри

Показані 1 - 36 із 131 пунктів

Точилки для олівців: механічні, прості та з контейнером.

Точилка - це пристрій, здатний в терміновому порядку привести в робочий стан грифель олівця, який зламався або закінчився. Всі вироби компактні та легкі, поміщаються навіть в кишеню. Є обов'язковим атрибутом школяра, студента, інженера та художника. Офісним працівникам олівці служать для позначок, записів, начерків та ескізів. Без них не обходяться й дитячі садки, художні школи, конструкторські бюро.

У будинках, де багато дітей, і велике розмаїття різних кольорових інструментів для творчості, точилки економлять батькам пристойну кількість годин на місяць. Раніше підрівнювання вістря робочих інструментів повсюдно здійснювалося простим кухонним ножем, тепер же, застосування комфортного та універсального пристосування дозволяє рівно сформувати грифель, не зламавши його на стику з дерев'яною основою. Пристрій може служити відмінним помічником в шліфовці косметичних аксесуарів для дівчат.

Основні види за характером застосування

Будь-яка точилка для олівців влаштована за принципом лійки конусного оформлення з гострим лезом. Асортимент нашого товару складається з різноманітного дизайну та підрозділяється на:

  • Ручні - призначені для побутових потреб. Предмет що заточують обертають всередині пристосування. Виробляються з пластика з металевим лезом. В наявності моделі на будь-який смак: від компактного паралелепіпеда до дизайнерської, у вигляді тваринки та дитячої іграшки;
  • Механічні - процес здійснюється за рахунок обертання ручки. Дорожча та застосовується для професійних цілей;
  • Електричні - спеціальний вбудований електромотор здійснює обертання та за кілька секунд перетворює основу в рівну конусну піку;

В асортименті є варіанти точилок для одночасної заточки двох предметів.

Як правильно підібрати точилку?

Щоб вибрати та купити точилку для олівців, визначтесь з частотою їх використання. З метою створення майстерень художніх картин або ведення конструкторських начерків на папері, при частій їх поломці, бажано використовувати професійні моделі. Маєте тягу до малювання або дивуєте свою дитину різноманітними кольоровими варіантами олівців для його розвитку? Економте свій час і купуйте якісний та оригінальний набір.

Для великих проектних кабінетів і дитячих установ є можливість придбання товару оптовими партіями. Менеджери допоможуть здійснити Вам відповідний вибір серед величезного розмаїття форм і кольорів.