Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

5 грн - 410 грн

Клей

Фільтри

Показані 1 - 36 із 107 пунктів
Клей ПВА

Клей ПВА
Універсальний

Канцелярський клей використовується для з'єднання картону, а також інших матеріалів. Вперше діти знайомляться з ним в дитячому садочку, коли разом з вихователями роблять вироби своїми руками для улюблених батьків. Зараз ним розповсюджено користуються офісні працівники, та школярі на уроках праці. До того ж, якщо Ви вирішили поповнити запаси офісної канцелярії, не забудьте купити канцелярський клей ПВА.

Види канцелярського клею

Здавалося б, що вибирати клей-олівець для паперу дуже просто, але насправді необхідно врахувати сферу застосування, а також переваги і недоліки кожного з них. Розглянемо основні різновиди:

  • канцелярський клей ПВА - розводиться водою, і він вважається максимально безпечним, навіть для дітей.
  • силікатний - отримують з рідкого скла, і він ідеально підходить для склеювання щільних деталей. Проте врахуйте той момент, що якщо Ви працюєте з документами - цей варіант не для Вас, так як з часом листи жовтітимуть, і будуть виглядати щонайменше непрезентабельно.
  • клей-олівець - не займає багато місця, його можна зберігати в пеналі та на робочому столі. Зручний аплікатор дозволяє рівномірно наносити засіб, і при цьому не псує зовнішність і текстуру паперу.
Клей-олівець

Клей-олівець
Amos

Клей-олівець для паперу стає все більш популярним, так як економно витрачається, не деформує листки, і висихає за лічені хвилини. Крім того, до складу не входять токсичні сполуки та речовини, тому Ви можете не турбуватися, що він викличе будь-які алергічні реакції.

Купити канцелярський клей в інтернет-магазині nosorog.net.ua

Наша компанія займається продажами високоякісної канцелярії від відомих зарубіжних та вітчизняних виробників у всій Україні. Для того, щоб здійснити покупку, знадобиться пару хвилин Вашого часу - оформити заявку можливо через кошик або, звернувшись до наших менеджерів за вищевказаними номерами телефонів. Оплатити замовлення можна будь-яким зручним для Вас способом: готівкою, чи безготівковим розрахунком.

Пропонуємо Вам ознайомитися з іншими категоріями товарів, які можуть бути для Вас актуальними: настільні приналежності, діловодство, бланки, блокноти, щоденники, ножиці, скотч.