Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

6 грн - 2604 грн

Інтерактивні

Музичний ефект

Світловий ефект

Кількість предметів

Іграшкові літаки, вертольоти, катери

Фільтри

Показані 1 - 36 із 132 пунктів
Іграшка вертоліт

Гвинтокрил Majorette
"Служба порятунку"

Іграшкові літаки відносяться до тієї категорії спецтехніки, яка привертає увагу хлопчаків так само, як і машинки, техніка, зброя. Ще кілька десятиліть тому ми й уявити не могли, що ці модельки зможуть літати. Проте зараз, вертоліт на радіоуправлінні - це цілком реально! Він виглядає як зменшена копія справжнього вертольота, і виготовляється з абсолютно безпечних, нетоксичних матеріалів, які не завдадуть шкоди здоров'ю дітей.

Різноманітність вибору в інтернет-магазині «Носорог»

Всім відомо, що сучасних дітей важко чимось здивувати, але теперішній ринок дитячої авіаційної техніки регулярно поповнюється новинками і вражає своїм різноманіттям. Серед доступних в наявності, Ви знайдете:

  • інерційні
  • заводні літачки
  • вертоліт на радіоуправлінні
  • іграшковий катер
Іграшковий літак

Літак інерційний

Іграшки на інфрачервоному управлінні - це інноваційні моделі, котрі «вміють» переміщатися по складних траєкторіях, і приводяться в рух за допомогою дистанційного пульта. У нас Ви знайдете іграшкові літаки топових брендів: «Hot Wheels», «MaxGroup», «Simba», «Tigres», «Kinderway», «Hasbro», «Dickie Toys».

Хочете купити іграшковий катер для свого малюка?

Якщо Вашому сину подобається водний транспорт, у нас Ви можете купити іграшковий катер, який працює на батарейках. Для найменших, у нас є мініатюрні моделі катерів, поромів і субмарин, в яких відсутні дрібні деталі, тому Ви можете бути спокійні, що під час гри дитина не поранитися. В першу чергу, вони призначені для задоволення естетичних потреб, а також виконують функцію емоційного розвитку. Ці яскраві та цікаві іграшки, зацікавлюють з перших хвилин, а деякі з них оснащені світломузикою і видають приємні мелодії. Це дуже зручно для мам, які хочуть захопити синочка чимось корисним, і відпочити деякий час. Старшим хлопцям, ми можемо запропонувати вертоліт на радіоуправлінні з високою швидкістю, що літає за допомогою двигуна внутрішнього згоряння. Зручний інтерфейс нашого сайту дозволяє ознайомитися з кожним товаром окремо, прочитати характеристики та переглянути детальні фото. На сторінках нашого онлайн-каталогу Ви зможете придбати іграшкові літаки за найкращою ціною.

Дивіться й інші розділи, котрі можуть Вас зацікавити: дитячі конструктори, м'які іграшки.