Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

6 грн - 4395 грн

Іграшки для малюків

Фільтри

Показані 1 - 36 із 1411 пунктів

Іграшки для найменших

Наш магазин пропонує іграшки для малюків в широкому асортименті. І через це батьки можуть довго вибирати необхідний варіант для своєї дитини. Але ми раді допомогти вам зробити правильний вибір. Тут ви знайдете розвиваючі іграшки для малюків, які завдяки своєму яскравому вигляду привернуть увагу дітей.

Класифікація іграшок

Вироби можна класифікувати за віком (іграшки для малюків 6 місяців, іграшки для малюків до року та інше), за тим, які навички будуть розвиватися, по різновиду та інше. Також існують багатофункціональні пропозиції, що відносяться до декількох категорій одночасно. Така річ допоможе дитині зростати та відкривати нові ігрові можливості.

  • Сенсорно-руховий тренажер.
    Це можуть бути музичні іграшки для малюків. Також сюди відноситься брязкальце, підвіска та дзига. З їх допомогою можна стимулювати розвиток почуттів. Дитина буде вчитися сприймати колір, розмір, вагу, характерне звучання. Гумові вироби можуть бути використані як дитячі іграшки для ванної. Зазвичай це кращі перші іграшки малюка.
  • Образні та сюжетні вироби.
    Такі дитячі іграшки для малюків представлені у вигляді ляльок, неваляшек, подушок, м'яких іграшок і пищалок звіряток. Завдяки наявності людських осіб або мордочок тварин, буде розвиватися емоційність.
  • Вкладиші.
    Це можуть бути пластикові або дерев'яні іграшки для малюків в різних кольорах і різної форми. Можуть бути закритими (у вигляді яйця), і відкритими (у вигляді стаканчиків, мисок, коробок). Їх можна вкладати один в одного. Яскравий приклад – матрьошка. Сприяють розвитку координації руху, дрібної моторики та зорового сприйняття.
  • Піраміда.
    Може бути пластиковою, кулястою, дерев'яною, конусоподібною і взагалі будь-якою. З її допомогою розвивається моторика. Дитина буде вчитися керувати предметами, засвоїть кольори та принцип співвідношень.
  • Вкладка в рамки.
    Бувають різних видів. Тут необхідно підбирати зображення за розмірами отворів. З його допомогою буде розвиватися координація, зорове сприйняття, дрібна моторика.
  • Конструктор.
    Може бути виготовлений з різних матеріалів і відрізнятися формою та кількістю елементів. З його допомогою можна розвивати фантазію, мислення, поліпшити пам'ять. Подібні ігри повністю задіюють усі системи мислення та є хорошим рішенням для найменших дітей.
  • Лічильний столик.
    Являє собою штирці, на які надягають спеціальні ігрові предмети.
  • Втикалочка.
    Це аплікація для малюків, яка може відрізнятися матеріалом, кольором і розміром. Зазвичай складається із різних фігурок
  • Трансформер.
    Може міняти свою форму.
  • Набір для активної гри.
    Всілякі спортивні аксесуари у вигляді м'ячів та іншого.

Наш інтернет магазин пропонує великий вибір виробів для дітей. Дитячі іграшки, продаж яких здійснюється нами, відрізняються відмінною якістю та неодмінно сподобаються вашому малюкові. Купити обраний варіант можна з будь-якого куточка України. Якщо ви живете в Хмельницькому чи Вінниці, то можете самостійно забрати товар або скористатися послугами кур'єра. Ціна товарів на сайті завжди актуальна.