Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

10 грн - 355 грн

Матеріал

Довжина

Упаковка

Ліновка

Кількість сторінок

Видавництво

Щоденники шкільні

Фільтри
Показані 1 - 36 із 109 пунктів

Шкільні щоденники: для чого вони потрібні?

Щоденник для учня - основний документ на цілий рік, покупка якого повинна бути осмисленою. Його призначення - організовувати час школяра, як на заняттях, так і після навчання.

Шкільні щоденники виконують такі функції:

  • допомагають підтримувати зв'язок вчителів та батьків, вчасно сигналізувати про назріваючі проблеми;
  • служать наочним екраном, що демонструє рівень знань, здібностей та досягнень, ступінь його завантаженості;
  • систематизують заняття протягом дня;
  • допомагають розставити пріоритети в домашніх завданнях;
  • організують своєчасні нагадування, що мають відношення до конкретних уроків.

Як вибрати шкільний щоденник?

Сучасна поліграфія надає найширший вибір щоденників, від найпростіших, до шедеврів тайм-менеджменту, що включають кілька закладок, розділи для заміток по ходу уроку та таблиці довідкових даних для підсвідомого запам'ятовування. Перед купівлею варто проаналізувати вподобаний об'єкт по декількох позиціях.

Знайти симпатичну обкладинку нескладно, але перед тим, як купити обраний щоденник, потрібно звернути увагу на наступні моменти. Цей виріб буде використовуватися багато разів упродовж дня, значить він повинен відповідати його характеру та звичкам. Психологи стверджують, що річ, яка до душі власнику, має менше шансів бути забутою в будинку або в школі. Та й користуватися нею учень буде з великим задоволенням, а мотивація – важливий організуючий момент навчального життя, особливо її перших тижнів. Учень, навчений правильній роботі з органайзером, перенесе це вміння на роботу з документацією в дорослому житті.

Заповнення рядків завдань - рутинна процедура, яка виконується регулярно. Якщо кожен раз, школяр буде спостерігати якісні, короткі та корисні відомості, це, як стверджують фахівці по тренуванню пам'яті, неодмінно відкладеться у нього в голові. Тому наявність довідкових даних - безсумнівний плюс.

Корисними будуть додаткові вільні поля для заміток. Менше потрібних записів буде втрачено на окремих листочках-стікерах.

Зі стандартних, але не менше обов'язкових, елементів необхідна наявність місця для відомостей про учня і координатах школи, достатня кількість рядків для заповнення розкладом (краще щоб їх було не менше 8-9). Добре, якщо сторінки будуть пронумеровані, але не датовані. Зручним буде присутність закладки, щоб не витрачати час на гортання списаних аркушів.

Якість також важлива

Перш, ніж шкільний щоденник купити, обов'язково оціните якість виробу, адже його чекають суворі умови експлуатації. Ознаками добротної поліграфії є:

  • щільний крейдований папір, тільки не глянцевий, по якому ручка пише з пропусками;
  • чіткий шрифт написів;
  • зшиті, а не склеєні сторінки;
  • відсутність токсичного запаху.

Замовлення можете оформити на нашому сайті nosorog.net.ua, оперативна доставка здійснюється в усі куточки України.