Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

0 грн - 813 грн

Основа

Довжина

Ширина

Количество секций

Знижка

Картини по номерах

Фільтри

Показані 1 - 36 із 2214 пунктів

Картини по номерах - бути художником може кожен

Картини по номерах – це малюнки для дітей та дорослих, які розділені на невеликі зони із зазначенням кольорів, де їх потрібно розмальовувати. За допомогою таких розмальовок кожна дитина зможе відчути себе справжнім художником. Якщо слідувати інструкції та зафарбовувати ділянки у відповідний колір, то картинка вийде красивою та яскравою.

Що таке картини по цифрам?

як виглядає картина по цифрам

Розмальовки за номерами – це особливий вид малювання. Впоратись з розфарбуванням малюнка можуть навіть малюки, так як розфарбовувати потрібно маленькі ділянки. Колір визначається цифрою, яка вказана на певній зоні. Щоб полегшити заняття, на кожній баночці з фарбою зазначена відповідна цифра. Якщо картину пропонують розфарбувати олівцями, то до набору додається список з відповідністю кольорів і цифр.

У продажу можна знайти розмальовки та картини на полотні за номерами будь-якого розміру. На білому полотні або картоні розташовані розмічені та пронумеровані контури. Розмір ділянок для зафарбовування залежить від розмірів малюнка. Деякі з них можуть досягати в розмірах 2-3 см, а інші 1-2 мм. Кожна зона позначена цифрою, тому проблем з точністю розфарбовування не виникне.

Для чого потрібна розпис по номерам?

розпис по номерах

Малювання по номерах допомагає розкрити творчий потенціал дитини. Коли малюнок буде готовий, малюк зможе насолодитися отриманим результатом, так як він намалював його самостійно, без участі батьків. Незважаючи на те, що всі ділянки оздоблюються однаковими квітами, кожна картинка виходить унікальною. Малюнки за номерами - це відмінна можливість навчитися малювати і прикрасити кімнату красивою, оригінальною картиною.

Живопись по номерах розвиває уяву, допомагає освоїти колірну гамму, познайомиться з відомими роботами художників, так як є багато зображень, які в точності їх повторюють. Не меншою популярністю вони користуються і у дорослих. Живопис на полотні за номерами це ідеальний варіант для відпочинку і релаксації. Картинки-антистрес сприятливо впливають на нервову систему.

Що входить до набору?

що входить в набір картин за номерами

У готових наборах до картинки додається схема замальовки, полотно, підвіс, кілька пензликів і маленькі тюбики фарби, які не висихають і добре лягають на будь-яку основу. Розмальовування по номерах здійснюється за допомогою пензликів різної товщини. Для промальовування контурів і дрібних ділянок використовується тонкий пензлик, а для великих зон можна використовувати товстий. Для зручності роботи можна придбати стійкий мольберт з поличкою для приладдя.

Фарби для живопису

Щоб урізноманітнити колірну гамму і зробити картинку унікальною, можна докупити фарби в інших відтінках. Кожна людина може підібрати для себе оптимальний тип фарби – акрил, масло, гуаш, акварель. Набор акрилових фарб стане відмінним рішенням для живопису по цифрам.

Фарба легко наноситься на будь-які поверхні та не розтікається, що дозволяє домогтися чіткого контуру малюнка. Масляні фарби можна змішувати між собою. Крім того, вони мають густу текстуру і високу інтенсивність кольору.

Як користуватися та вибрати розмальовки по цифрам?

як малювати картини за номерами

Малюнки по цифрам можна розмальовувати декількома способами - акриловими або масляними фарбами, олівцями, фломастерами. Від вибору способу роботи з полотном залежить його зовнішній вигляд. Основа малюнка може бути представлена у вигляді полотна, щільного паперу, картону або дерева. Максимально наближені до справжніх художніх шедеврів полотна.

Якщо ви вирішили купити картину для малювання, то варто звернути увагу на готові набори з полотнами. Малюнок підбирається з урахуванням особистих переваг. Це може бути як пейзаж, квіти, так і тварини, дома, вулиці, міста.

Переваги купівлі картини по номерах на полотні в нашому інтернет-магазині «Носорог»

Картинки по номерах, купити які можна в нашому інтернет-магазині, стануть відмінним рішенням для розвитку творчого початку у дітей. Ми пропонуємо:

  • картини за номерами недорого у великому асортименті;
  • зручну форму-онлайн замовлення;
  • швидку доставку в будь-яку точку України;
  • привабливі умови співпраці, як для приватних покупців, так і організацій;
  • доступні, незавищені ціни.

Замовити картину по номерах можна всього за пару кліків, скориставшись простою онлайн-формою, представленою на сайті. Кожен бажаючий може отримати кваліфіковану консультаційну підтримку в підборі розмальовок та наборів. Достатньо зателефонувати в наш офіс або залишити заявку через спеціальну форму. Завдяки величезному асортименту кожна людина зможе знайти для себе ідеальний варіант.

Популярні запити:

Часті запитання про картини за номерами

❤️ Які найкращі фірми картин за номерами?

Найпопулярніші фірми картин за номерами в нашому каталозі: Ідейка, ArtStory, Rosa..

💎 Які бувають розміри картин?

Найпоширеніші розміри полотен: 40х50см, 40х40см, 30х40см.

💰 Скільки коштують картини за номерами у 2020 році?

Ціни на картини в середньому складають 200-400 грн. На сайті nosorog.net.ua діють %ЗНИЖКИ.

🍎 Які бувають сюжети картин по цифрах?