Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

26 грн - 1021 грн

Настільні ігри пригоди

Фільтри

Показані 1 - 36 із 61 пунктів

Настільні ігри пригоди — захоплюючі подорожі не виходячи з дому!

Ігри пригоди — популярний вид ігрової діяльності, який буде цікавий всім членам сім'ї, допоможе провести час корисно і цікаво. Останнім часом пригодницькі ігри неймовірно затребувані в Європі. Жвавий інтерес у європейців викликають настолки, які створювалися з «прицілом» на те, щоб дорослим членам сім'ї було цікаво грати на рівних з дітьми. Чому б і нам не перейняти любов до настільних ігор пригод, тим більше що щоб вибрати і купити ігровий набір потрібно зробити всього пару кліків!

Настольные игры приключения

Настільні ігри про пригоди для дітей і дорослих

Бажаєте відправитися підкорювати простори вічної мерзлоти з сімейкою веселих пінгвінів? А може давно хотіли познайомитися з жителями інших планет або відправитися в минуле на машині часу? Потрібно терміново рятувати улюблених мультяшних персонажів, які самі того не відаючи стали учасниками захоплюючої і небезпечної пригоди? Каталог ігор про пригоди допоможе Вам визначитися з планами на найближчий вечір, який Ви б хотіли провести не нудно з сім'єю або в колі друзів.

Переваги пригодницьких настолок очевидні:

Альтернатива до комп'ютерних гаджетів

Після напруженого робочого дня хочеться переключитися, відволіктися на щось цікаве? Стурбовані тим, що дитина багато часу проводить в мережі і буквально не випускає з рук телефон або планшет? Захоплююча пригодницька гра допоможе впоратися з цими проблемами, відпочити від одноманітних занять.

Розвиток логічного мислення, уяви, уваги, лідерських якостей

Під час ігрового процесу учасникам потрібно проявити кмітливість, приймати швидкі рішення і продемонструвати безліч інших якостей, щоб отримати бажаний трофей!

Чудові перевтілення і телепортації

Приміряти на себе образ видатної особистості, вмілого мисливця, бувалого мандрівника, будь-якої фантастичної істоти – з пригодницькими іграми це не проблема! Навіть якщо за вікном сумовитий осінній вечір, а погода і обставини ну ніяк не надихають на реальні пригоди, завжди можна зібратися за спільним столом і подумки перенестися на інший кінець світу, а можливо – в іншу галактику!

Замовити ігри пригоди в магазині Nosorog.net.ua

Продаж дитячих товарів — те, що стало для нашої команди однодумців не просто заробітком в мережі, а можливістю взяти участь у вихованні підростаючого покоління. Для нашого каталогу ми вибрали найкращі настільні ігри пригоди, купити які Ви можете за дуже привабливими цінами! Інтернет-магазин Nosorog.net.ua — те місце, де здійснювати покупки:

  • Вигідно.
  • Приємно.
  • Безпечно.

Залишилося тільки вибрати одну з двох десятків пригодницьких настолок (ціни —від 26,50 гривень), і ми доставляємо її на вашу адресу в Києві, Хмельницькому, Вінниці, відправимо перевіреними кур'єрськими службами в будь-який регіон України!