Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

5 грн - 1034 грн

Настільні карткові ігри

Фільтри
Показані 1 - 36 із 148 пунктів

Настільні карткові ігри — захоплююче дозвілля для дітей і дорослих!

Настільні карткові ігри — цікаве заняття, яке допоможе зробити не нудним сімейний вечір, розважитися під час тривалої поїздки, відпочинку на природі, обідньої перерви в офісі. Коробки з наборами карт відрізняються компактними розмірами, тому більшість з них легко помістяться навіть в невеликій дамській сумочці.

Багато людей вважають за краще грати в настільні ігри в карти онлайн, але такий вибір позбавляє їх головного — живого спілкування. Зовсім інша справа, купити ігровий набір і запропонувати захоплююче колективне заняття оточуючим, щоб разом випробувати азарт і хвилюючі емоції, солодке відчуття тріумфу. В інтернет-магазині Nosorog.net.ua Ви знайдете настільні ігри з картами на будь-який смак і гаманець!

Настільні карткові ігри

Популярні набори ігрових карт: дитячі, сімейні, для веселої компанії

Настільні ігри в карти для дітей та дорослих зазнали величезну популярність по всьому світу. Пропонуємо Вашій увазі ТОП-5 ігрових наборів, які обов'язково варто купити для організації дитячого та дорослого дозвілля:

1.

UNO

Проста настолка, яка ще в 1971 році була запатентована Мерло Роббінс. У класичній колоді —108 карт, але сьогодні на світовому ринку представлено безліч варіацій UNO для сюжетних і групових ігор. Розрахована на 2-10 учасників віком від 7-ми років. Середня тривалість 1-ої партії — близько 20-25 хвилин.

2.

Мафія

Легендарна карткова гра з детективним сюжетом, яка з кінця минулого століття впевнено крокує по планеті і набуває нових прихильників в різних країнах. «Класична» мафія передбачає участь 10-ти гравців – 6 мирних жителів, 1 шериф, 2 мафіозі, 1 дон мафії. Перед початком партії ведучий детально і доступно пояснює правила. Середня тривалість партії, в залежності від складності, — 15-60 хвилин. Колекційна настільна карткова гра «Мафія» — вдалий варіант подарунка або поповнення домашньої колекції настолок.

3.

Alias

Прекрасне рішення для домашньої вечірки. Суть ігрового процесу полягає в поясненні загаданих слів учасникам своєї або протилежної команди. Дух суперництва, кумедні ситуації, веселі лайки між учасниками команд — все це чекає гравців під час захоплюючого змагання! Кількість учасників — від 2 до 12 (і більше).

4.

Монополія

Стратегічна гра з економічним ухилом, розрахована на 2-8 гравців віком від 8-ми років, партія якої може тривати до 6-ти годин. Раціонально використовувати «капітал» і довести до «банкрутства» інших гравців — місія здійсненна! Цікаво знати, вже в 30-40-х роках минулого століття «Монополія» очолювала рейтинг найбільш продаваних настільних ігор в США!

5.

Грінго

Дитяча настільна карткова гра, яка дозволить учасникам відчути дух пригод і захоплюючих експедицій, не покидаючи стін власного житла! Сприяє розвитку уваги, логіки, пам'яті, спостережливості. У 30-ти хвилинних партіях може брати участь від 3 до 6 гравців віком 8-16 років і старше.

Купити найпопулярніші настільні карткові ігри в інтернет-магазині Nosorog.net.ua

Компанія «НОСОРІГ» спеціалізується на продажу товарів для дітей з 2015 року, і за цей час нам вдалося прийти до розуміння того, що дійсно здатне захопити і зацікавити сучасну дитину. У нашому каталозі Ви знайдете популярні карткові ігри настільні:

  • Для дітей молодшого, середнього, старшого шкільного віку, для дорослих членів сім'ї. Всього понад 50-ти товарних позицій від українських і світових виробників!
  • Розважальні, стратегічні, економічні, азартні та ін.
  • Для різної кількості учасників — 2-х, 3-х, 4-х, 6-ти і т. д.
  • Класичні, сучасні, за мотивами відомих кінофільмів, мультсеріалів та багато інших.

Щоб купити настільні карткові ігри за вигідною ціною, з оперативною доставкою по Києву, Хмельницькому, Вінниці, в будь-який населений пункт України, скористайтеся зручним функціоналом нашого каталогу. Також пропонуємо ознайомитися з іншими рубриками віртуального супермаркету Nosorog.net.ua!