Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

109 грн - 4599 грн

Конструктори LEGO

Фільтри

Показані 1 - 36 із 317 пунктів

LEGO ‒ конструктор на століття

Батьки прагнуть купувати своїм дітям тільки якісні іграшки, які б стимулювали їх розвиток. Конструктор Лего - ідеально справляється з цим завданням. Датська компанія постійно працює над розробкою корисних, цікавих і незвичайних серій конструкторів. Ваш малюк не залишиться байдужим, перед мініфігурки улюблених персонажів, різнокольоровими кубиками та всілякими деталями.

Перевага Лего перед іншими іграшками

Lego має широкі можливості для сценарію гри.

У кожній коробці ви знайдете докладну інструкцію будівництва конструкцій. Крім цього, ідеї для гри ви зможете подивитися в мультиках Лего. Практично до кожної лінійки є свій мультсеріал. Щоб побудувати конструкції, яких немає в інструкції, придбайте Книгу ідей, де є сотні варіантів цікавих моделей.

Оригінальність

Аналогів повним повно, але одного разу погравши оригінальним лего, ви не захочете інших конструкторів, що неодноразово перевірено на практиці. Кубики лего мають універсальні запатентовані з'єднання. Кубики з будь-якої серії різного віку виходу можна з'єднати між собою. Серед усього розмаїття серій ви обов'язково знайдете ту, яка відмінно підійде вашій дитині.

Великий віковий діапазон

Є набори для дітей будь-якого віку, починаючи від 1 року (Lego Duplo), закінчуючи підлітковим віком. Сам же виробник вказує максимальний вік 99 років! Дійсно, всі дорослі з радістю приєднуються до дитини і залучаються до процесу гри.

Лего надовго приковує увагу

Навіть самий непосидючий малюк буде захоплююче створювати з кубиків свій вигаданий світ. Зібравши весь набір, він не втратить інтерес до конструювання, оскільки варіацій збірки велика кількість.

Лего можна впроваджувати в навчальний процес

Існує особлива методика під назвою лего-педагогіка, яка показала відмінні результати на практиці. На кубиках можна наочно показати основні закони точних наук. Слідуючи інструкції, діти дізнаються нові терміни, тренують увагу і вчаться комунікувати між собою. Збираючи моделі самих різних міських об'єктів, можна більше дізнатися про навколишній світ.

Абсолютна безпека для здоров'я

Для виробництва lego використовуються тільки екологічно чисті матеріали без небезпечних хімічних сполук.

Тривалий термін експлуатації

Матеріал дуже міцний, без додаткових інструментів його неможливо зламати. Конструкції виходять дуже стійкими, не руйнуються при падінні.

Різноманітність тематик

За свою довгу історію існування Лего створили вже більше 100 серій та підсерій на найрізноманітніші і захоплюючі теми. Ви зможете підібрати набір, який порадує хлопців різного віку. Діти найбільше люблять такі тематики lego:

  • Міська тематика, споруда будівель і транспорту.
  • Космічна тема.
  • Тема лицарів, ніндзя, війн.
  • Містичний світ і чарівники.
  • Роботи и робототехніка.
  • Перегони.
  • Діснеївські мультики.
  • Персонажі з комп'ютерних ігор.
  • Доісторичний світ.
  • Монстри і незвичайні тварини.

Як правильно обрати LEGO для дітей?

Дійсно, дуже складно визначитися з вибором, коли очі розбігаються при погляді на весь асортимент лего. Сподіваємося поради від наших фахівців допоможуть вам прискорити процес підбору лего.

  1. По-перше, враховуйте вік, орієнтуючись на показник віку на коробці.
  2. По-друге, обирайте тематику, яка близька по духу вашому синові чи доньці.
  3. По-третє, враховуйте навички, вибирайте посильну складність складання.

Чому варто купити конструктори lego у нас?

Наш інтернет-магазин Носорог має великий каталог з оригінальними наборами лего і його аналогами. Ціна на кожен набір залежить від кількості деталей в ньому. Можна для початку придбати простий набір з невеликої кількості кубиків, а потім доповнити його іншими наборами цієї ж серії. Доставка обраного конструктора можлива в будь-який куточок України. Недорого купити конструктор lego ви можете у нас, не побоюючись підробок.