Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

7 грн - 2997 грн

Матеріал

Інтерактивні

Управление

Музичний ефект

Світловий ефект

Кількість деталей (шт.)

Тип розвитку

Колекційні іграшки

Фільтри

Показані 1 - 36 із 239 пунктів

Колекційні іграшки

У родині підростає маленький колекціонер? Хочете допомогти дитині в поповненні його першої колекції іграшок? У каталозі нашого віртуального супермаркету дитячих товарів у великому асортименті представлені сучасні і вінтажні іграшки. Серед них обов'язково знайдеться екземпляр, якого ще немає у Вашого малюка! Також пропонуємо звернути увагу на новорічні колекційні іграшки, купити які можна прямо зараз, а подарувати напередодні чарівних зимових свят.

Дитячі колекційні іграшки — асортимент інтернет-магазину Nosorog.net.ua

Кіноперсонажі, герої улюблених казок і мультфільмів, коміксів, комп'ютерних ігор, чарівні лялькові сімейства — невід'ємний атрибут дитячих ігор і вдалий вибір для колекціонування. Сьогодні у продажу можна зустріти як тиражовані, так і ексклюзивні фігурки, які стають для дітей не тільки предметом споглядання і отримання естетичного задоволення, але і героями захоплюючих сюжетно рольових ігор, що сприяють розвитку уяви, пам'яті, логічного мислення, комунікації, інших корисних навичок.

Вік дитини

Велика частина колекційних іграшок, купити які ви можете в нашому інтернет-магазині, розрахована на представників вікової групи 3+. У цьому віці малюки вже відмінно орієнтуються в асортименті іграшок і активно обговорюють з батьками, однолітками свої переваги. Збирання іграшкової колекції сприяє всебічному розвитку малюка, тренує зосередженість, посидючість, що стане відмінною підмогою в підготовці до відвідування дитячого садка, школи.

Матеріали

Ми пропонуємо купити колекційні м'які іграшки, а також практичні пластикові та екологічні дерев'яні фігурки, колекційні іграшки з комбінованих матеріалів. Ми співпрацюємо з перевіреними виробниками, тому всі товари відповідають вимогам міжнародних стандартів якості та безпеки.

Популярні серії

У нашому інтернет-магазині Ви можете вибрати і купити колекційні модельки іграшок з актуальних серій, від яких без розуму маленькі жителі України та інших країн! Хлопчаки будуть в захваті від іграшок з колекцій Batman, Lego Ninjago, MINECRAFT. Для дівчат у нас теж є дещо цікаве — чарівні Monster high, фігурки героїнь мультфільму «Принцеса-Полуничка», My Little Pony, Peppa Pig та інші. Улюблені персонажі в фантазійному і реалістичному виконанні точно не дадуть Вашій дитині нудьгувати!

 

Недорого купити дитячі колекційні іграшки з доставкою по Україні

У нашому віртуальному супермаркеті Ви можете вибрати і купити фігурки для колекції:

  • За дуже приємними цінами — від 7 грн.
  • З пластика, дерева, текстилю та інших матеріалів.
  • Від виробників — MATTEL, Simba, LEGO та інші.
  • З доставкою по Києву, в інші міста України.

Вартість товарів з цього розділу може здатися Вам настільки привабливою, що можливо Ви приймете рішення купити колекційні іграшки оптом, і кожен день дарувати синові чи доньці чергову фігурку. Малюк буде радіти поповненню колекції, а Ви — бешкетним іскоркам щастя і тріумфу володіння в його очах!