Мінімальна сума замовлення становить 500грн.

Наявність

Ціна

27 грн - 8144 грн

Дитячий транспорт

Фільтри

Показані 1 - 36 із 374 пунктів
Машинка каталка для дітей

Іграшка
Автомобіль для прогулянок

Машинка каталка для дітей - це їх перший «дорослий» транспорт. У віці від 3-х років, коли формується руховий апарат, такі машини стануть незамінними, так як відмінно розвивають координацію рухів і зміцнюють м'язи. Завдяки їм, дитина зможе самостійно освоювати водійську майстерність. А завдяки тому, що їх корпус виготовлений з пластмаси, їх вага та загальні габарити зовсім не великі, тому машинки каталки для дітей не займуть багато місця в будинку. У нашому інтернет магазині Ви можете купити дитячий велосипед та інші засоби пересування для дітей.

Різноманітність дитячого транспорту

Кожна дитина прагне вивчати навколишній світ, і коли вона вже навчилася ходити - його завзяття пізнати незвідане складно зупинити. Більшість педіатрів рекомендують використовувати ходунки - з їх допомогою дитина може самостійно пересуватися. Крім того, вони оснащені ігровими панелями, світломузикою і милими звірятами. Для найменших, ми можемо запропонувати автокрісла - це незамінні речі для підростаючої дитини, так як вони забезпечать додаткову безпеку під час поїздки в автомобілі. В інтернет-магазині «Носорог» Ви також знайдете:

Дитячі санчата

Санчата
"Лайка" зелені

  • ролики
  • самокати
  • квадроцикли
  • мотоцикли
  • педальні машини
  • ролоцикли
  • скейтборд

Напевно у кожного з нас був дитячий велосипед, і згадуючи його, в пам'яті оживають світлі спогади про безтурботне дитинство. Якщо ви хочете подарувати своїм діткам яскраві враження, купити дитячий велосипед - чудовий вибір! Адже помірні навантаження лише корисні для підростаючого організму. У процесі катання, малюк буде не тільки розвиватися фізично, а й заряджатися позитивними емоціями, що дуже важливо для гармонійного психічного розвитку. Не варто забувати і про старі-добрі дитячі санки, які не втрачають актуальності і зараз. Купити дитячі санки - відмінне рішення для холодної пори року, бо зима - це не привід, щоб сидіти вдома. Сучасні дитячі санки продумані до найдрібніших деталей, і Вашому сину чи доньці напевно сподобається така активна зимова прогулянка!

Машинка каталка для дітей на сайті nosorog.net.ua

У розмаїтті запропонованих товарів легко розгубитися, але тільки не на нашому веб-сайті - зручний інтерфейс дозволяє впорядкувати їх за віком, матеріалом і торговою маркою. Так Ви можете без особливих зусиль підібрати найбільш підходящий варіант, виходячи з особистих вподобань. Здійснити покупку можна через кошик або, за вищевказаними номерами телефонів. Доставка здійснюється по всій території України перевіреними кур'єрськими службами.

Дивіться й інші категорії, які можуть бути для Вас цікаві: настільні ігри, дитячі іграшки для вулиці.